Profesionistii traducerilor

traducere in toate limbileEste foarte bine cand lucrezi la o companie straina si castigi foarte bine, astfel incat sa iti poti permite orice. Dar uneori mai pot sa apara si situatii mai mult sau mai putin placute, mai precis incurcaturi in documente. In urma cu aproximativ o luna, tatal meu a primit un plic la posta cu niste hartii  din Belgia, care nu au fost insotite de o traducere in limba romana, nici macar in limba engleza. Dar era vorba ( din ce ne-am dat seama) despre o  banca, si ce ne-a sarit imediat in ochi erau numele si prenumele trecute pe foaie, adresa, si suma de 8367 euro!  Oare sa fi castigat la loto si nu stiam ? Nu cred.  Am cautat de urgenta, traduceri legalizate in toate limbile, din orice oras, pentru ca nu aveam timp de pierdut.

Trebuia sa aflam daca avem de primit, sau avem de dat 8367 de euro, nefiind vorba de o suma chiar mica, si in acel moment chiar aveam in vedere achizitia unei masini noi. Deci oare ne crestea bugetul cu 8367 de euro, sau ne scadea bugetul cu suma respectiva, din pacate niciunul dintre noi nu stim alte limbi in afara de romana, engleza si franceza, cu atat mai putin germana.

Si evident ca ne-am lovit de vesnica problema, unde gasim o echipa profesionista de traducatori ? era vorba despre o treaba serioasa, si suma de 8367 de euro pana la urma, care nu stiam daca nu cumva este o datorie. Sunt sute, mii de traducatori neautorizati, sau care fac treaba degeaba, insa nu aveam nevoie de oameni, cu care sa ne pierdem doar timpul si banii.

Am cercetat, si am ajuns la concluzia ca cei mai competenti pentru a se ocupa de cazul nostru sunt cei de la academia de traduceri.  Toti traducatorii si interpretii academiei de traduceri, sunt autorizati de Ministerul Justitiei si au experienta de peste 10 ani. Lucreaza atent, rapid si cu acuratete maxima.

Acestia ofera traduceri, traduceri legalizate si apostila, servicii complete, si exact ceea ce aveam nevoie. totul la preturi de bun simt. Am luat legatura cu ei si in cel mai scurt timp, am aflat ca de fapt, avem de primit respectiva suma de bani, fiind o greseala facuta de statul belgian, care a perceput nejustificat comisioane din salariu. Cu ajutorul celor de la academia de traduceri, am reusit sa dormim linistiti, si pentru ca au rezolvat repede problema, am reusit, sa luam legatura cu banca respectiva, si astfel am primit cei aproximativ 8500 de euro, si nu doar ca ne-am luat o masina noua, dar am plecat si intr-o vacanta

2 gânduri despre &8222;Profesionistii traducerilor&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s